Eerste neuromarketing agency van Zeeland – Marketing gebaseerd op onderzoek 🧠

Neurotive,
Marketing

Bij Neurotive zijn alle marketing uitingen up to date met de kennis die wij vergaren uit onze eye-tracking onderzoeken. Op deze manier haalt u het maximale uit uw marketing!

strategie Neurotive

Arthur piso

Marketeer

Marketing
voor uw bedrijf?

De traditionele marketingdiensten, zoals je ze kent maar dan net even iets anders! Vanwege het feit dat Neurotive gespecialiseerd is in het uitvoeren van eye-trackingonderzoeken gecombineerd met de theorie van gedragswetenschap, zorgt ervoor dat jouw marketing net even wat beter werkt. 

Wij van Neurotive passen namelijk alle bevindingen toe op de marketing van jou die op dat moment bekend en actueel zijn voor jouw branche!

 

Zonder strategie bent aan het tasten in het diepe. Een strategie moet doelgericht zijn en afgestemd op de recente markt. Van merkidentiteit tot communicatie concept. Van campagne ontwikkeling tot employer branding. Alles tot in de puntjes geregeld! Dat is Neurotive. 

→ Meer lezen over strategie

Tegenwoordig kunt u er niet meer aan ontsnappen. Als u als bedrijf mee wilt doen, is sociale media marketing cruciaal. Maar, waar begint u? Wij ontzorgen u graag! Van Instagram tot Facebook en LinkedIn. Neurotive zorgt er voor dat uw bedrijf online als een raket gaat. 🚀

→ Meer lezen over sociale media

Online campagnes draaien op Google. Samen met onze SEA- specialist zorgen we er voor dat uw campagne de juiste doelgroep bereikt en hierdoor uw gewenste doel bereikt wordt. 

→ Lees meer over online adverteren

Bovenaan de ranking in Google komen? De droom van iedere ondernemer die afhankelijk is van de website. Search Engine Optimizing is een proces waarbij de zogenaamde crawler van Google uw website ‘rankt’. Neurotive heeft alle facetten van dien in huis om uw website hoger in de ranking te krijgen. 

→ Lees meer over SEO

BEDRIJVEN DIE U ZIJN VOORGEGAAN

Neuromarketing is the new marketing

Dankzij onze geavanceerde eye-tracking module bent u ervan verzekerd dat uw website, campagne of product juist is gepositioneerd en vorm gegeven. 

Scroll to Top