Eerste neuromarketing agency van Zeeland – Marketing gebaseerd op onderzoek 🧠

Victor van Heulen

Victor van Heulen

Aangenaam, mijn naam is Victor van Heulen en ik werk samen met de mannen van Neurotive. Arthur, Mike en ik hebben elkaar leren kennen als klasgenoten en kennen elkaar dus al erg lang. Vanaf het begin is er al een goede klik tussen ons drie. 

In het afgelopen anderhalf jaar ben ik mij gaan verdiepen in web-development. Door een half jaar durende meewerkstage ben ik er achter gekomen dat ik erg veel plezier haal uit het verzinnen, uitwerken en opleveren van websites. Ook mijn interesse voor design kan ik goed bewerkstelligen als webdeveloper. Dit is niet onopgemerkt gebleven, daarom heeft Neurotive mij de mogelijkheid gegeven om mij verder te ontwikkelen binnen dit vak. Tegelijkertijd kan ik Neurotive verder helpen!

Victor van Heulen
Scroll to Top